آموزش جامع اینستاگرام برای کسب و کار

آموزش اینستاگرام برای کسب و کار

امروزه بسیاری از برندهای موفق از اینستاگرام برای کسب‌وکار خود استفاده می‌کنند و با یک استراتژی بازاریابی قوی در این پلتفرم به مخاطبان جدید دست پیدا کرده و با مشتریان فعلی خود ارتباط برقرار می‌کنند. پس همچنان می‌توان گفت آموزش اینستاگرام برای کسب و کار اهمیت زیادی دارد و شناخت ترفندهای این پلتفرم، راه موفقیت شما را هموارتر خواهد کرد.

اگر به فکر راه‌اندازی یک کسب‌وکار در اینستاگرام هستید بد نیست بدانید طبق آخرین آمار اینستاگرام، ۷۰ درصد از خریداران در این پلتفرم به دنبال خرید بعدی خود در اینستاگرام هستند! برای اینکه شما هم از این فرصت بهره‌مند شوید، آموزش کامل اینستاگرام برای کسب و کار را در این بخش در اختیار شما قرار خواهیم داد.

ما در این راهنمای جامع آموزش رایگان کسب و کار در اینستاگرام، شما را قدم به قدم با فرآیند استفاده از اینستاگرام برای کسب‌وکار همراهی می‌کنیم و همه چیز، از ایجاد حساب کاربری تا افزایش فروش در این پلتفرم را توضیح خواهیم داد. پس همراه ما باشید.

چرا همچنان باید آموزش اینستاگرام برای کسب و کار را جدی بگیریم؟

اهمیت استفاده از پلتفرم‌های اجتماعی بر کسی پوشیده نیست و با پیشرفت تکنولوژی، این پلتفرم‌ها بیش از پیش در موفقیت کسب‌وکارها نقش دارند؛ اما اگر به دنبال دلیلی برای آموزش کسب و کار اینستاگرام هستید، کافی‌ست نگاهی به چند آمار زیر بیندازید که لیست کامل آن به تازگی در بلاگ HootSuite منتشر شده‌اند:

  • اینستاگرام 2 میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد؛ دومین پلتفرم اجتماعی محبوب، سومین پلتفرم اجتماعی پرکاربرد جهان و چهارمین وب‌سایت پربازدید دنیا به شمار می‌رود.
  • میانگین نرخ تعامل با پست‌های اینستاگرام 0.6 درصد است که با توجه به حوزه فعالیت می‌تواند متفاوت باشد؛ مثلا نرخ تعامل پست‌های آموزشی 3.44 درصد است که عدد جذابی برای صاحبان کسب‌وکار محسوب می‌شود.
  • نزدیک به 85 درصد از مخاطبان اینستاگرام زیر 45 سال سن دارند و با وجود محبوبیت تیک‌تاک، نسل Z و نسل هزاره (یا Y) همچنان به طور قابل توجهی اینستاگرام را ترجیح می‌دهند.
  • بر اساس گزارش‌ها، 44.4 درصد از کاربران زن اینترنت در گروه سنی 16 تا 34 سال، اینستاگرام را به عنوان اپلیکیشن اجتماعی موردعلاقه‌شان انتخاب می‌کنند و این آمار برای مردان 40.7 درصد است.
  • کاربران اینستاگرام به‌طور متوسط 12 ساعت در ماه را در این اپلیکیشن سپری می‌کنند.
  • با تبلیغات در استوری‌های اینستاگرام می‌توانید به صورت بالقوه به بیش از 500 میلیون نفر دسترسی پیدا کنید.
  • حدود 62 درصد از کاربران شبکه‌های اجتماعی برای دنبال کردن یا تحقیق در مورد برندها یا محصولات مختلف از اینستاگرام استفاده می‌کنند.
  • گفتگو با مشتریان در دایرکت اینستاگرام منجر به 70 درصد نرخ تبدیل و فروش می‌شود.

آموزش کامل اینستاگرام برای کسب و کار: معرفی روش‌های کسب درآمد

پیش از آن‌که به بخش‌های مختلف آموزش اینستاگرام برای کسب و کار بپردازیم، بهتر است نگاهی کوتاه به انواع روش‌های کسب درآمد از این پلتفرم برای ایرانی‌ها داشته باشیم. به طور کلی می‌توان روش‌های درآمدزایی از اینستاگرام را به 2 دسته تقسیم کرد:

  • فروش مستقیم
  • فروش غیرمستقیم

در فروش مستقیم، شما به عنوان ارائه‌دهنده‌ی کالا یا خدمات فعالیت می‌کنید. تمامی حوزه‌های مربوط به فروش کالا در این دسته قرار می‌گیرند؛ علاوه بر این، اگر خدماتی ارائه می‌دهید که در ازای آن پول دریافت می‌کنید، روش درآمدزایی شما نیز در دسته‌ی اول قرار می‌گیرد. مثلا طراحی گرافیک، تدوین ویدیو، خدمات مشاوره و…

اما روش دوم مربوط به افرادی است که خودشان خدمات یا کالای خاصی ارائه نمی‌دهند، در عوض با تولید محتوای جذاب، تبدیل به یک اکانت معتبر در اینستاگرام می‌شوند که می‌توانند برای خرید محصول یا خدمات سایر پیج‌ها تبلیغات کنند. فروش غیرمستقیم را می‌توان در انواع اکانت‌های بلاگری، آموزش، طنز و… انجام داد و از اینستاگرام کسب درآمد کرد.

برای انتخاب بین این 2 روش، بهتر است شرایط خودتان را در نظر داشته باشید؛ چراکه هر کدام از این روش‌ها، منابع اولیه، استراتژی، نوع فعالیت و ویژگی‌های متفاوتی دارند.

قدم اول آموزش اینستاگرام برای کسب و کار: راه‌اندازی اکانت تجاری

در این بخش از اموزش اینستاگرام کسب و کار، نحوه ساخت اکانت تجاری یا Business را بررسی می‌کنیم. در حال حاضر گزینه‌ای برای راه‌اندازی مستقیم حساب کاربری تجاری وجود ندارد و شما باید ابتدا یک حساب کاربری شخصی ایجاد کنید و سپس آن را به یک پروفایل تجاری تغییر وضعیت دهید.

برای این کار بعد از آن که با ایمیل خود یک حساب کاربری ایجاد کردید، باید به بخش پروفایل بروید و روی دکمه «Edit profile» زیر تصویر خود ضربه بزنید. حالا کافی‌ست در این بخش روی «Switch to professional account» بزنید و در صفحه‌ای که باز می‌شود چند بار روی «Continue» کلیک کنید تا به بخشی برسد که باید دسته‌بندی مربوط به کسب‌وکار خودتان را انتخاب کنید.

آموزش اینستاگرام برای کسب و کار : ساخت حساب تجاری

پیش‌تر لازم بود برای تجاری کردن اکانت اینستاگرام حتما یک حساب فیسبوک داشته باشید، اما در حال حاضر نیازی به ساخت اکانت فیسبوک نیست و به راحتی می‌توانید دسته‌بندی مربوط به حوزه‌ی کسب‌وکارتان را انتخاب کنید و روی دکمه «Done» بزنید. با این کار یک پیغام نمایش داده می‌شود که شما را از تغییرات اکانت مطلع می‌کند.

در مرحله بعدی از اموزش اینستاگرام کسب و کار باید مشخص کنید که حساب کاربری شما «Business» است یا «Creator». اگر هدفتان از ساخت این اکانت فروش محصول یا ارائه خدمات است، گزینه‌ی Business را انتخاب کنید و اگر صرفا به هدف تولید محتوا و بلاگری این اکانت را ساخته‌اید گزینه‌ی Creator برای شما مناسب‌تر است.

اینستاگرام برای کسب و کار : ساخت حساب بیزینسی

حالا لازم است اطلاعات تماس خود را وارد کنید که این اطلاعات بعدا قابل ویرایش هستند. با زدن روی «Next» اگر اکانت فیسبوک دارید می‌توانید آن را به حساب اینستاگرام خود متصل کنید، در غیر این صورت روی «Skip» بزنید تا ساخت اکانت تجاری اینستاگرام به پایان برسد.

10 نکته آموزش کسب و کار اینستاگرام برای موفقیت تضمینی

اینستاگرام یک پلتفرم بصری است که تاکید زیادی بر محتوای عکس و ویدیو دارد. این موضوع برای برندهایی که محصول بصری ندارند، ممکن است سخت به نظر برسد. اما حتی کسب‌وکارهای B2B و برندهای ارائه‌دهنده خدمات هم می‌توانند از این شبکه اجتماعی بهره‌مند شوند.

با دنبال کردن آموزش اینستاگرام برای کسب و کار که در ادامه توضیح می‌دهیم می‌توانید در کمترین زمان مخاطب جذب کرده و با دنبال‌کنندگان خود تعامل مثبت و موثر داشته باشید.

1 – بهینه‌سازی و استاندارد کردن اکانت اینستاگرام برای کسب‌وکار

ایجاد حساب کاربری تنها قدم اول است؛ اگر می‌خواهید به‌طور جدی از اینستاگرام برای کسب‌وکار خود استفاده کنید، پروفایل شما باید حرفه‌ای و استاندارد باشد. در این بخش از اموزش اینستاگرام کسب و کار به شما می‌گوییم که یک اکانت بیزینس استاندارد در این پلتفرم چه ظاهری دارد:

  • نام کاربری یا Username: نام کاربری نیز باید نام تجاری شما را نشان دهد. البته نام کاربری نمی‌تواند حاوی هیچ‌گونه فاصله بین حروف باشد. حتما پیش از انتخاب نام کاربری از نبود موارد مشابه در اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی که قصد فعالیت در آن‌ها را دارید، مطمئن شوید.
  • نام اکانت: بهتر است نام اکانت با نام تجاری‌تان یکسان بوده و با سایر پروفایل‌های شبکه‌های اجتماعی‌تان مطابقت داشته باشد.
  • عکس پروفایل: اکثر برندها از لوگوی خود استفاده می‌کنند. عکسی که انتخاب می‌کنید باید ابعاد مربعی داشته و حداکثر 320 در 320 پیکسل باشد.
  • بیوگرافی: بیوگرافی جایی است که توجه کاربران را به خود جلب می‌کند. مطلب این بخش با ۱۵۰ کاراکتر یا کمتر، باید برندتان را توصیف کند و صدای برندتان را به نمایش بگذارد. می‌توانید در این بخش می‌توانید به توصیف کسب‌وکار خود بپردازید، وب‌سایت خود را تبلیغ کنید، شعار برند خود را بنویسید یا هرچیزی که برای مخاطبان شما اهمیت دارد.
  • لینک‌ها: این بخش فضایی برای حداکثر پنج URL قابل کلیک است. اکثر برندها لینک مربوط به وب‌سایت، آخرین کمپین فروش و یا سایر شبکه‌های اجتماعی‌شان را به صورت لینک به بیوگرافی اضافه می‌کنند.
  • گزینه‌های تماس: بهترین راه‌ها برای برقراری با ارتباط مشتریان را به صورت گزینه‌های تماس به اکانت خود اضافه کنید؛ مانند ایمیل، تلفن یا آدرس فیزیکی. اگر در زمان ایجاد حساب اطلاعات تماس را اضافه نکرده‌اید، می‌توانید هر زمان با ضربه روی «Edit profile» این کار را انجام دهید.
  • هایلایت‌ها و کاورها: هایلایت‌های اینستاگرام راه دیگری برای به حداکثر رساندن فضای پروفایل و ارائه اطلاعات بیشتر در مورد برند، محصولات یا خدمات شماست. استوری‌ها را در مجموعه‌های ذخیره‌شده سازماندهی کنید، سپس با انتخاب کاورهای مناسب، آن‌ها را حرفه‌ای جلوه دهید.

2 – ایجاد یک استراتژی قوی بازاریابی برای اینستاگرام

مهم‌ترین بخش آموزش اینستاگرام برای کسب و کار مربوط به طراحی استراتژی برای فروش و موفقیت در این پلتفرم است. در واقع هر کانال بازاریابی که در آن حضور دارید، به استراتژی خاص خودش نیاز دارد و اینستاگرام نیز از این قاعده مستثنی نیست. ازآنجایی‌که اینستاگرام یک پلتفرم کاملا بصری است، بخش زیادی از استراتژی شما باید حول محور یافتن یا ایجاد تصاویری باشد که به اشتراک می‌گذارید. با این حال چند جنبه دیگر نیز وجود دارد که باید به خاطر بسپارید:

مخاطب هدف خود را مشخص کنید

برای بازاریابی موفق برند خود در اینستاگرام، باید محتوایی ایجاد کنید که مرتبط با مخاطب هدف‌تان باشد. اما قدم اول، تعریف مخاطب هدف کسب‌وکارتان در اینستاگرام است. آمار جمعیت‌شناسی مخاطبان اینستاگرام یک تصویر کلی از کاربران این پلتفرم به شما می‌دهد. به‌عنوان مثال افراد ۱۸ تا ۳۴ ساله بزرگ‌ترین گروه مخاطب تبلیغات در این پلتفرم هستند. اما این آمار به این معنا نیست که مخاطبان خاص شما هم حتما از همین گروه سنی تشکیل شده باشند.

در اموزش اینستاگرام کسب و کار توصیه شده در زمان شروع که پیج شما آماری ندارد، از پرسونای کسب‌وکار خود استفاده کنید و در میان اکانت‌های مشابه به دنبال اکانت‌های نزدیک به پرسونای خود بگردید. سپس این اکانت‌ها را تجزیه‌وتحلیل کنید و ببینید چه برندهایی را دنبال می‌کنند، چه محتوایی به اشتراک می‌گذارند و…

بعد از مدتی فعالیت، بخش Insights اینستاگرام شما را در کامل کردن پازل مربوط به مخاطب خاص کسب‌وکارتان یاری می‌کند. درک مخاطب، شما را در موقعیت بهتری قرار می‌دهد تا محتوای هدفمند و متن‌های مرتبط با کسب‌وکارتان ایجاد کنید که با مخاطبان‌تان هم هم‌خوانی داشته باشد.

اهداف و شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) را تعیین کنید

نکته مهم دیگری که می‌خواهیم در آموزش رایگان کسب و کار در اینستاگرام به آن اشاره کنیم «هدف‌گذاری بر اساس KPI» است. شناخت KPI یا شاخص کلیدی عملکرد برای اندازه‌گیری میزان موفقیت‌تان در این پلتفرم ضروری است و هر اکانتی ممکن است هدف خاصی از فعالیت‌های خود در اینستاگرام داشته باشد.

به زبان ساده باید به این سوال پاسخ دهید که از حضور خود در اینستاگرام چه انتظاری دارید؟ به احتمال زیاد اهداف به شکل زیر خواهند بود:

  • فروش
  • افزایش ترافیک وب‌سایت
  • بالا بردن تعامل
  • جذب فالوور
  • مشارکت با اینفلوئنسرها
  • و…

سپس باید استراتژی‌تان را بر اساس هدفی که دارید، تنظیم کنید. به عنوان مثال اگر هدف شما افزایش فروش است، باید کمپین‌های فروش طراحی کنید و اگر هدف‌تان افزایش ترافیک وب‌سایت است، باید مطمئن شوید که لینک به وب‌سایت در بیوگرافی وجود دارد و از طریق استیکر لینک در استوری‌ها، مخاطبان را به بازدید از وب‌سایت ترغیب کنید.

عملکرد و معیارهای خود را ردیابی کنید

قدم بعدی در آموزش اینستاگرام برای کسب و کار، اندازه‌گیری و تجزیه‌وتحلیل قدم‌هایی است که برداشته‌اید. با داشتن حساب تجاری اینستاگرام به آمار، داده‌ها و تجزیه‌وتحلیل‌های داخلی اینستاگرام در بخش Insights دسترسی پیدا می‌کنید. از این مزیت استفاده کنید تا ببینید استراتژی شما چگونه عمل کرده است.

به برترین پست‌های خود، میزان تعامل هر یک از پست‌هایتان و موارد دیگر نگاه کنید. حتی می‌توانید تجزیه‌وتحلیلی دقیق از جمعیت‌شناسی مخاطبان و عملکرد خاص هر پست به دست آورید تا در به‌روزرسانی استراتژی بهتر عمل کنید.

تقویم محتوایی داشته باشید

آخرین بخش از استراتژی اینستاگرام شما تعیین نوع محتوایی است که ایجاد خواهید کرد. بر این اساس می‌توانید یک تقویم محتوایی ایجاد کرده و شروع به برنامه‌ریزی انتشار محتواهای خود کنید.

برای کسب‌وکارهای فروش مستقیم، این محتواها به احتمال زیاد شامل عکس‌های محصول خواهد بود. اما می‌توانید نکات و راهنماهای مرتبط و همچنین تصاویر مربوط به مشتری یا حتی فضای کاری خودتان را نیز در آن بگنجانید. مهم است که تنوع محتوایی داشته باشید تا برای مخاطبانتان جذابیت داشته باشد.

3 – تنظیم ترکیب محتوایی

حالا که مخاطبانتان را می‌شناسید، باید تعیین کنید که چه چیزی را با آن‌ها به اشتراک بگذارید. به جای انتشار محتوای نامرتبط، نیاز به توسعه یک استراتژی محتوا دارید که با مخاطبانتان صحبت کند، آن‌ها را درگیر نگه دارد و در عین حال به اهداف واقعی کسب‌وکارتان کمک کند.

در اموزش اینستاگرام کسب و کار وب‌سایت‌های موفق توصیه شده که در کنار محتوای مربوط به محصول یا خدمات خود، محتوایی را هم داشته باشید که یک جامعه‌ی کوچک حول کسب‌وکارتان شکل دهد و تعامل ایجاد کند. این محتوا ممکن است شامل محتوای تولیدشده توسط کاربر (UGC) یا سایر منابع منتخب، به اشتراک گذاشتن تخصص و دانش در مورد صنعت خودتان یا انتشار یک میم ترندشده‌ی مرتبط با کسب‌وکارتان باشد.

فراموش نکنید برای کاربران خسته‌کننده است که بارها و بارها به پست‌های اینستاگرام شما مراجعه کنند و فقط همان یک نوع محتوا را ببینند. در عوض استوری، عکس، طرح گرافیکی با برند، ویدیو، پست‌های اسلاید، Reels و موارد دیگر را امتحان کرده و آن‌ها را به تقویم محتوایی خود اضافه کنید تا بتوانید تنوع خوبی از محتوا داشته باشید.

4 – اولویت با ویدیو، به جای تصویر

همین حالا اپلیکیشن اینستاگرام خود را باز کنید و روی ۱۰ تا ۱۵ محتوای اول اسکرول کنید. با اسکرول کردن، احتمالا متوجه یک موضوع مشترک خواهید شد: اکثر پست‌ها ویدیویی هستند!

یکی از جدیدترین نکات آموزش اینستاگرام برای کسب و کار که برندها باید در سال جدید به آن توجه داشته باشند این است که اینستاگرام همچنان در سال ۲۰۲۴ ویدیو، به خصوص Reels را اولویت قرار می‌دهد. در واقع این پلتفرم دائما در حال انتشار ویژگی‌های جدید برای تشویق سازندگان محتوا به ساخت ویدیوهای بیشتر است. برای مثال اکنون می‌توانید با یک Reels به یک Reels پاسخ دهید؛ افکت‌های جدید، موسیقی و صدای راوی را به Reels خود اضافه کنید؛ استوری‌های ویدیویی تا ۶۰ ثانیه بدون برش آپلود کنید؛ استریم‌های زنده‌ی تعاملی برگزار کنید و…

در حقیقت اینستاگرام فقط به ساخت ویدیو تاکید نمی‌کند، بلکه محتوای ویدیویی برای موفقیت در اینستاگرام کاملا ضروری است. پس شخصیت واقعی برند خود را منتقل کنید، محصولات خود را در حال کار نشان دهید، نگاهی اجمالی از پشت صحنه‌ی تیم خود ارائه دهید و به صورت زنده با دنبال‌کنندگان خود صحبت کنید تا کسب‌وکارتان رشد واقعی را در اینستاگرام تجربه کند.

استفاده از ویدیو نه تنها به شما در ایجاد ارتباطات واقعی با مخاطبانتان کمک می‌کند، بلکه با جذابیت برای الگوریتم اینستاگرام، باعث افزایش دسترسی و تعامل می‌شود.

5 – استفاده از جدیدترین قابلیت‌ها برای تولید محتوا

در این بخش از آموزش کامل اینستاگرام برای کسب و کار به استفاده از قابلیت‌های این پلتفرم می‌پردازیم. اینستاگرام دائما ویژگی‌های جدیدی را منتشر می‌کند و برای اینکه بهترین استفاده را از پلتفرم ببرید، بهتر است همه‌ی آن‌ها را آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی بیشتر با فالوورهای شما همخوانی دارد.

به عنوان مثال ویژگی‌های جدید اینستاگرام مانند Remix و Sequence به شما امکان می‌دهند تا با محتوای موجود از کاربران دیگر خلاقیت به خرج دهید. اگر یک Reels ترند در اینستاگرام می‌بینید که تعامل زیادی کسب کرده با ویژگی Remix روی آن کار کنید تا شانس ورود به اکسپلور را داشته باشید.

6 – نوشتن کپشن‌های جذاب برای اینستاگرام

نکته مهم دیگر در آموزش اینستاگرام برای کسب و کار، نوشتن یک کپشن خوب است که واقعا باعث شود مخاطبان با محتوای شما تعامل داشته باشند، شما را دنبال کنند و خرید انجام دهند. چند نکته مهم برای نوشتن کپشن که بد نیست امتحان کنید در زیر آورده‌ایم:

  • متن را کوتاه و شیرین نگه دارید؛ فقط به این دلیل که می‌توانید ۲۲۰۰ کاراکتر بنویسید به این معنی نیست که متن‌تان باید بلند باشد.
  • سوال بپرسید یا داستان تعریف کنید که احتمال نظر گذاشتن بینندگان را افزایش دهد.
  • از ایموجی یا اصطلاحات شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید.
  • از هشتگ‌ها برای کمک به کاربران اینستاگرام برای یافتن محتوای خود استفاده کنید.

7 – توانمندسازی تولید محتوا با هوش مصنوعی

اینستاگرام درست مانند اکثر برندهای فناوری، امسال به‌شدت روی هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کرده است. پس در آموزش کسب و کار اینستاگرام نیز باید به این قابلیت مهم اشاره کنیم. در واقع هوش مصنوعی در این پلتفرم می‌تواند نحوه‌ی تولید محتوا را به طور جدی تغییر دهد.

در حال حاضر اینستاگرام ویژگی‌های هوش مصنوعی زیر را برای سازندگان محتوا در مناطق خاص ارائه می‌دهد که شامل قابلیت‌های زیر است:

  • کاربران می‌توانند با وارد کردن متن، استیکرهای سفارشی هوش مصنوعی ایجاد کنند. آن‌ها می‌توانند آن استیکرها را در چت‌ها ارسال کرده یا به استوری‌های خود اضافه کنند.
  • درخواست توصیه و مشاوره، صحبت در مورد علایق و حتی مشاهده و دنبال کردن پروفایل‌های هوش مصنوعی و محتوایی که ارسال می‌کنند در این پلتفرم امکان‌پذیر شده است.
  • پیج‌های تجاری برای اتوماسیون روند پاسخ‌دهی به دایرکت‌ها می‌توانند از هوش مصنوعی بهره ببرند و با تعیین کلیدواژه‌های مشخص که کاربران در سوال خود پرسیده‌اند، جواب‌های از پیش آماده را برای ارسال طراحی کنند که به صورت خودکار ارسال می‌شود.

8 – افزایش تعداد دنبال‌کنندگان و جذب فالوور

یکی از بخش‌های جذاب آموزش اینستاگرام برای کسب و کار افزایش تعداد فالوورها یا دنبال‌کنندگان است، هرچند تعداد فالوور با وجود تغییرات الگوریتم اینستاگرام یک معیار بیهوده محسوب می‌شود، اما همچنان بر سایر جنبه‌های عملکردی پیچ مانند دسترسی و تعامل تأثیر می‌گذارد.

چند تاکتیک برای افزایش و جذب فالوور در اینستاگرام را در زیر برای شما لیست کرده‌ایم:

  • در پست‌های افرادی که به نظر می‌رسد بخشی از مخاطب هدف شما هستند، کامنت بگذارید.
  • از هشتگ‌های مرتبط روی پست‌های خود استفاده کنید تا کاربرانی که به دنبال آن هشتگ‌ها هستند بتوانند محتوای شما را پیدا کنند.
  • فراموش نکنید برای دیده شدن از هشتگ‌های ترند اینستاگرام استفاده کنید.
  • به طور مداوم پست گذاشته و انواع مختلفی از محتوا را به اشتراک بگذارید.
  • برای گسترش دسترسی خود به مخاطبان، با اینفلوئنسرها همکاری کنید.
  • حساب اینستاگرام خود را در وب‌سایت و سایر رسانه‌های اجتماعی خودتان تبلیغ متقابل کنید.
  • به محتوایی که بیشترین تعامل را دریافت می‌کند توجه کنید و محتوای بیشتری شبیه به آن ایجاد کنید.
  • شروع به تبلیغات برای آگاهی از برند کنید.

پیشنهاد مطالعه : آموزش افزایش فالوور اینستاگرام

9 – همکاری با برندها و پست مشترک در Reels

این بخش از آموزش اینستاگرام برای کسب و کار مربوط به یکی از قابلیت های جدیدی است که در جذب فالوور تاثیر زیادی دارد. اینستاگرام مدت‌هاست که به پلتفرمی ایده‌آل برای همکاری برندها و اینفلوئنسرها تبدیل شده و دلیل این امر واضح است، کاربران اینستاگرام ۱.۵ برابر بیشتر تمایل دارند محتوای تبلیغاتی تولید شده توسط اینفلوئنسرها را نسبت به سایر پلتفرم‌ها ببینند.

اینستاگرام در سال ۲۰۲۴ همکاری‌های برندها را جدی‌تر از همیشه دنبال می‌کند و مجموعه‌ای از ابزارها و ویژگی‌ها را برای تسهیل این مشارکت‌ها معرفی کرده‌ است. به عنوان مثال برندها می‌توانند پست‌های مشترک با شرکا و اینفلوئنسرها به اشتراک بگذارند، به گونه‌ای که محتوا در هر دو حساب کاربری نمایش داده شود و به هر یک از برندها به مجموعه‌ی بزرگ‌تری از مخاطبان دسترسی داشته باشند.

پیشنهاد مطالعه : پست مشترک در اینستاگرام

10 – افزایش تعامل با ایجاد کانال اینستاگرامی

برای ایجاد تعامل در اینستاگرام نمی‌توانید فقط به جذابیت صفحه کسب‌وکارتان در این پلتفرم متکی باشید؛ در واقع با الگوریتمی که اکنون به طور فعال بر تعامل و مشارکت واقعی کاربران تاکید دارد، برندها باید اولویت را بر ایجاد ارتباط با مخاطبان خود قرار دهند.

در این بخش از آموزش اینستاگرام برای کسب و کار به قابلیتی می‌پردازیم که شاید آن را نادیده گرفته باشید و آن هم امکان ایجاد کانال پخش محتوا برای حساب‌های کاربری Creator است. اینستاگرام سال گذشته کانال‌های پخش را به عنوان یک ابزار پیام‌رسانی یک طرفه برای سازندگان محتوا به منظور تعامل با دنبال‌کنندگانشان راه‌اندازی کرد. این کانال‌ها به سازندگان این امکان را می‌دهند تا در فضایی صمیمی‌تر و تعاملی‌تر، آخرین به‌روزرسانی‌ها را به فالوورهای عضو شده در کانال ارائه دهند.

در حال حاضر می‌توانید متن، عکس، ویدیو و ویس‌های صوتی را در کانال‌های اینستاگرامی ارسال کنید. همچنین می‌توانید از استیکرهای تعاملی اینستاگرام مانند پرسش و نظرسنجی برای جمع‌آوری بازخورد فالوورهایتان از طریق کانال بهره ببرید.

هنوز مشخص نیست که آیا این ویژگی به حساب‌های Business هم گسترش می‌یابد یا فقط برای حساب‌های Creator باقی خواهد ماند؛ اما هر نوع حساب تجاری که داشته باشید می‌توانید برای به اشتراک گذاشتن محتوای انحصاری، استوری‌ها، پیشنهادها و به‌روزرسانی‌ها، فالوورها را به لیست نزدیکان (Close Friends) اضافه کنید. با این کار بازخوردها جمع‌آوری کنید، به سوالات پاسخ دهید، فیلم‌های پشت صحنه را به اشتراک بگذارید و حتی پروموشن‌ها و تخفیف‌های انحصاری فقط برای مشتریان خاص ایجاد کنید.

جمع‌بندی : آموزش اینستاگرام برای کسب و کار

در این بخش سعی کردیم تمام نکات آموزش اینستاگرام برای کسب و کار را در اختیار شما قرار دهیم. آموزش کسب و کار اینستاگرام برای موفقیت در دنیای پیچیده‌ی پلتفرم‌های امروزی ضروری است و می‌تواند شما را چندین قدم به جلو هدایت کند. در این راهنمای آموزش رایگان کسب و کار در اینستاگرام سعی کردیم به جدیدترین قابلیت‌ها و نکاتی بپردازیم که در مطالب مشابه به آن‌ها اشاره نشده است؛ اگر هنوز سوالی در ذهن شما بی‌پاسخ مانده، در بخش نظرات بنویسید تا شما را راهنمایی کنیم.

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *