شاخه‌های مختلف ادمینی و درآمد آنها

شاخه‌های مختلف ادمینی و درآمد آنها

همان‌طور که می‌دانید، با گسترش شبکه‌های اجتماعی و بازاریابی‌های دیجیتال، کسب‌وکارهای زیادی در بستر وب به وجود آمده‌اند که هر یک از آنها برای رشد و توسعه نیازمند یک مدیریت خوب هستند. برای شخصی که مدیریت صفحه وب‌سایت یا یک شبکه اجتماعی را انجام می‌دهد، اصطلاح “ادمین” به کار می‌رود. در واقع، مدیریت یک وب‌سایت یا پروفایل در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، نیاز به تولید محتوای جذاب و کاربرپسند، برنامه‌ریزی و تخصص در این زمینه دارد.

استفاده از یک مدیر برای اداره پیج اینستاگرام بسیار رایج است و شخصی که مسئولیت مدیریت پیج اینستاگرامی را برعهده دارد، به‌عنوان “ادمین پیج اینستاگرام” (Instagram Page Administrator) شناخته می‌شود. هر پیج اینستاگرامی برای رسیدن به موفقیت و دریافت بازخورد مثبت و عالی از فالوورهای خود، نیازمند تحلیل رقبا، تدوین و تولید محتوای جذاب است. در ادامه این مقاله به بررسی کامل شاخه‌های مختلف ادمینی و درآمدها خواهیم پرداخت.

ادمین شبکه‌های اجتماعی

ادمین شبکه‌های اجتماعی فردی است که مدیریت شبکه‌های اجتماعی یک کسب‌وکار را بر عهده دارد. ازجمله مهم‌ترین وظایف این فرد می‌توان به ارسال پست‌ها، پاسخ به کامنت‌ها و پیام‌ها و انجام سایر فعالیت‌های مرتبط با شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد. در برخی شرکت‌ها یا سازمان‌ها، مدیر شبکه‌های اجتماعی ممکن است با عنوان مدیر روابط‌عمومی نیز شناخته شود، اما این عنوان بسیار کلی‌تر است و احتمالاً وظایف گسترده‌تری را شامل می‌شود.

 

 

وظیفه ادمین شبکه اجتماعی چیست؟

وظیفه اصلی مدیر شبکه‌های اجتماعی، خلق و انتشار محتوای تبلیغاتی برای ترویج برند یا کمپانی در شبکه‌های اجتماعی است. ممکن است مدیریت تمامی شبکه‌های اجتماعی یک کمپانی یا برند به یک شخص سپرده شود یا هر پیج توسط چند نفر اداره شود. ادمین شبکه‌های اجتماعی باید با استفاده از ابزارهای رایگان یا غیررایگان، عملکرد صفحات اجتماعی را نظارت کرده و گزارش‌های تحلیلی ارائه دهد. همچنین باید به سؤالات مخاطبان در کامنت‌ها یا پیام‌ها پاسخ داده و باتوجه‌به پروتکل‌ها و رهنمودهای کمپانی یا برند، با لحنی که از پیش برایش مشخص شده است، برخورد کند.

مدیران شبکه‌های اجتماعی در فعالیت‌های روزانه‌شان سعی می‌کنند تا محتواهای جدید و با ایده‌های نو تولید کنند. آن‌ها برای پیشبرد کمپین‌های تبلیغاتی خود، با مدیر بخش‌های دیگری مثل مدیر بازاریابی و مدیر روابط‌عمومی ارتباط مستقیم دارند.

برای اداره شبکه‌های اجتماعی به نحو احسن، ادمین‌ها باید در زمینه شبکه‌های اجتماعی و ترندهای جدید در آن‌ها، تخصص داشته باشند و باید به کارفرمای خود در جریان آخرین تغییرات و تحولات داغ صفحات مختلف قرار دهند. برای همین، مطلع بودن از آخرین ترندهای شبکه‌های اجتماعی، بسیار مهم است. چرا که با استفاده از آخرین ترندها و محتواهای محبوب در شبکه‌های اجتماعی، پیج‌های کمپانی‌ها و برندها می‌توانند پست‌ها و محتواهای خود را وایرال کنند و با این کار، به بخش بزرگی از مخاطبان خود دسترسی داشته باشند.

علاوه بر این، ادمین شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای تعیین استراتژی رونمایی از محصول جدید، ساخت ویدئوهای تبلیغاتی و اداره کمپین‌های تبلیغات کلیکی نیز مسئولیت داشته باشد.

شاخه‌های مختلف ادمینی

اکنون که به طور کامل با شغل ادمینی آشنا شده‌اید، نوبت این است که به بررسی شاخه‌های مختلف این شغل بپردازیم. همان‌طور که اشاره کردیم، در این مقاله قصد داریم به بررسی شاخه‌های مختلف ادمینی پرداخته و درآمد هریک را بررسی کنیم. در این خصوص باید گفت شغل ادمینی در ایران بیشتر در ادمین اینستاگرام، تلگرام و سایت خلاصه می‌شود که در ادامه به بررسی هریک از آنها خواهیم پرداخت.

 

 

  • ادمین اینستاگرام

ادمین اینستاگرام شخصی است که مسئولیت مدیریت و پیگیری حساب اینستاگرام را بر عهده دارد. وی باید به طور مداوم محتوای جدیدی را برای حساب ایجاد کرده و مدیریت کند، پاسخگویی به کامنت‌ها و پیام‌های کاربران را به عهده داشته باشد و عملکرد حساب را تحلیل کرده و برای بهبود آن اقدامات مناسبی انجام دهد. همچنین، ادمین اینستاگرام می‌تواند برای تبلیغات محصول یا خدماتی که توسط حساب پشتیبانی می‌شود، کمپین‌های تبلیغاتی را برنامه‌ریزی و اجرا کند. ادمین اینستاگرام به‌عنوان یک عضو مهم و اساسی از تیم رسمی حساب اینستاگرام عمل می‌کند و برای حفظ و بهبود شبکه اجتماعی اینستاگرام موظف به انجام وظایف خود است.

  • ادمین تلگرام

ادمین تلگرام به شخص یا افرادی گفته می‌شود که مسئولیت مدیریت و نظارت بر کانال‌ها و گروه‌های تلگرامی را دارند. به‌عبارت‌دیگر، ادمین‌ها مجوز دسترسی به ابزارهای مدیریتی تلگرام را دارند که با استفاده از آن‌ها، می‌توانند تنظیمات کانال یا گروه را تغییر داده، اعضای آن را مدیریت کرده و پیام‌ها و فایل‌های ارسالی را پاک کنند. همچنین، ادمین‌ها مسئول حفظ قوانین و مقررات تلگرام در کانال یا گروه خود هستند و در صورت نقض این قوانین، می‌توانند به‌صورت مستقل، کاربران را از کانال یا گروه خود حذف کنند.

  • ادمین وب‌سایت

ادمین وب‌سایت عبارت است از شخصی که مسئولیت مدیریت و نظارت بر سایت را برعهده دارد. وظایف اصلی یک ادمین وب‌سایت شامل به‌روزرسانی و مدیریت محتوای سایت، انجام تغییرات و بهبودهای لازم در طراحی وب‌سایت، پشتیبانی کاربران و حل مشکلات و مسائل فنی مرتبط با سایت می‌باشد. همچنین، ادمین وب‌سایت مسئول حفظ امنیت و اعتبار سایت است و باید برای جلوگیری از وقوع حملات سایبری، از ابزارهای امنیتی مختلف استفاده کند و همچنین در صورت بروز مشکلات امنیتی، باید بلافاصله اقدامات لازم را به عمل بیاورد. در کل، نقش ادمین وب‌سایت بسیار مهم و حیاتی است و برای رسیدن به اهداف مطلوب در حوزه دیجیتال، نیازمند داشتن یک ادمین مجرب و باتجربه است.

درآمد ادمینی

درآمد ادمینی چقدر است؟ بی شک برای شما هم سؤال است که یک ادمین چقدر درآمد دارد و اینکه آیا این درآمد در شاخه‌های مختلف ادمینی متفاوت است؟ در این خصوص باید گفت درآمد یک ادمین باتوجه‌به نوع کسب‌وکار، سابقه کاری ادمین و توافقات میان ادمین و کارفرما، به طور قابل‌توجهی متفاوت است. درحالی‌که حداقل حقوق ادمین برای پست گذاری محصولات فروشگاهی اغلب بین ۵۰۰ هزار تا چند میلیون تومان است، اما درصورتی‌که پست گذاری برای محصولات تخصصی انجام شود، می‌تواند بیشتر باشد. علاوه بر این، بیشترین حقوق معمولاً برای ادمین‌هایی است که تعداد پست‌ها و تولید محتوای بصری بیشتری دارند و به‌طورکلی به‌صورت تمام‌وقت مشغول فعالیت برای پیج موردنظرند.

 

 

جمع‌بندی

در این مقاله سعی بر آن شد تا بررسی کاملی از شاخه‌های مختلف ادمینی و درآمد آنها داشته باشیم. همان‌طور که مطالعه کردید، ادمین شبکه اجتماعی شخصی است که مسئولیت مدیریت صفحه و دسترسی به بخش‌های مختلف آن را دارد. ادمین به‌عنوان یک مدیر سطح بالا می‌تواند پست‌ها و نظرات کاربران را مدیریت و حذف کند، تنظیمات امنیتی را تغییر دهد، گزارش‌ها را بررسی کند و از اطلاعات آماری استفاده کند. در این مقاله همچنین به بررسی شاخه‌های مختلف ادمینی پرداخته و در نهایت درآمد این شغل محبوب را نیز مورد بررسی قرار دادیم.

 

مقالات مرتبط